2022 Köyler Arası Futbol Turnuvasından Kesitler

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, daha önce minikler ve mahalleler arası futbol turnuvaları düzenlediklerini anımsatarak, “Sonra ‘Neden köyler arası bir futbol turnuvası düzenlenmiyor? Dedi

2022 Köyler Arası Futbol Turnuvasından Kesitler
2022 Köyler Arası Futbol Turnuvasından Kesitler
2022 Köyler Arası Futbol Turnuvasından Kesitler

2022 Yaz Sezonunda Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, daha önce minikler ve mahalleler arası futbol turnuvaları düzenlediklerini anımsatarak, “Sonra ‘Neden köyler arası bir futbol turnuvası düzenlenmiyor? Dedik. Ben bundan dolayı çok mutluyum. Bu turnuva köyler arasında dayanışma, kardeşlik bağının güçlenmesini katkı sağlayacak dedi ve Turnuvayı başlatmıştı.

 

Bolu Belediyesi tarafından düzenlenen Köyler Arası Futbol Turnuvasının, Karaçayır Spor Tesisleri’nde oynanan final maçında, turnuvanın ilk şampiyonu Tekkedere Köyü’nü 1-0 mağlup eden Bahçe Köy oldu.

Karaçayır Spor Tesisleri’nde oynanan final maçında Bahçeköy Tekkedere Köyü’nü 1-0 mağlup ederek Köyler Arası Futbol Turnuvası’nda kupanın ilk sahibi oldu. Yaklaşık bir aydır süren ve büyük heyecana sahne olan köyler arası futbol turnuvası sona erdi. Bolu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve 28 takımın katıldığı turnuvada şampiyon belli olurken Tekkedere spor ile Örencik Spor Arasında Çıkan bir anlaşmazlıkta Örencik Sporun Hakkı Yenmiş ve Örencik Spor bu nedenle Turnuvadan Çekilmişti.